Vi har haft årsmöte!

I går hade vi årsmöte, vi liksom alla andra har såklart fått coronaanpassa vår verksamhet. Det gjorde att ett fåtal kunde vara med på plats och resten kunde vara med via zoom!

Vi kunde konstatera att vi, trots rådande pandemi, har kunnat bedriva vår verksamhet på förhållandevis bra. Vi har tagit emot väldigt många personer som behöver samhälleligt stöd, vi har haft kurser och föreläsningar, vi har åkt runt i stockholm och träffat våra deltagare (utomhus såklart!). Men! Vi saknar att kunna ha vår vanliga träffverksamhet på bibliotek exempelvis.

När vi blickade framåt så hoppas vi på öka våra ekonomiska förutsättningar så att vi kan vara ett ännu bättre stöd för våra deltagare, men också får att vi vill vara aktiva i det förändringsarbete som vi anser vara nödvändigt. Det kan exempelvis handla om att stötta nyanlända föräldrar och nära vuxna.

Vi ska också ta tag i att arbeta hårdare för att nå ut till fler medlemmar, vi är trots allt en medlemsorganisation och då vill vi såklart ha fler engagerade medlemmar!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.